Iconische locatie
met monumentaal karakter

5 naar wens
inrichtbare zalen

3 foyers met
spectaculair uitzicht over de stad

Voor events
van 50 tot 1500
bezoekers

Centraal gelegen
in het stadscentrum
van Arnhem

Faciliteiten & producties op maat

De Foyer

max 525

Op de begane grond, aan de voorkant van het pand bevindt zich De Foyer. Een open, maar gezellige ruimte met kleurrijk decor. Waar oude bioscoopstoelen zijn getransformeerd tot loungezitjes & het theaterrood is aangevuld met complementaire kleuren voor een frisse uitstraling. De Foyer is standaard ingericht met meubilair, deels flexibel te (ver)plaatsen. De grote raampartijen geven een unieke uitkijk en halen het stadse karakter naar binnen.

Zaal 1

max 650

Dansen op de plek waar vroeger de stoelen stonden: Zaal 1 beschikt over een nieuw ingebouwde dansvloer. In theateropstelling dient deze vloer als toneel of podium voor bijv. een seminar of voorstelling. De unieke elementen, zoals de imposante kroonluchter en hanglampjes aan de zijkant geven Zaal 1 een nostalgische karakter. De zachte fluweelrode stoelen zorgen voor een uiterst comfortabele zit tijdens elke show.

Zaal 1 is toegankelijk via zowel de begane grond als De Verdieping. Er is in deze zaal een vaste geluids- en lichtinstallatie en projectiescherm aanwezig.

Zaal 2

zittend 85 staand 200

In Zaal 2 bevindt zich de unieke samenstelling van speel- en zit ruimte, wat zorgt voor een brede inzetbaarheid van de zaal. Zo kan de zaal worden ingezet voor een voorstelling of presentatie, maar kan de ruimte voorin de zaal tevens dienen als dansvloer.

Er is in deze zaal standaard een projectiescherm aanwezig.

De Verdieping

max 525

Via de klassieke trap betreed je De Verdieping, de foyer op de eerste etage waar achterin een vaste bar aanwezig is. De monumentale sgraffitto wand van John Grosman geeft kleur en uniek karakter aan deze ruimte. De Verdieping is geschikt als opzichzelfstaande ruimte voor een bijeenkomst, borrel of voorstelling, maar ook inzetbaar als extra of tussenruimte in combinatie met de andere ruimtes.

Zaal 3

max 200

Zaal 3 bevindt zich vanuit De Verdieping een split-etage hoger. Door de vaste theateropstelling is de capaciteit van Zaal 3 geschikt voor maximaal 200 personen. Voor de zaal is een ruime overloop aanwezig, functioneel een gang richting de zaal, maar met behulp van gangmakers als een barretje, lounge of activiteiten inzetbaar als extra ruimte.

Er is in deze zaal standaard een projectiescherm aanwezig.

De Skybar

max 450

Met ongekende uitkijk over het stadshart van Arnhem is De Skybar een bijzondere ervaring op zichzelf. Naast de uitgestrekte raampartij is het plafond geheel gespiegeld, wat een bijzonder versterkend effect geeft op de beleving die wordt gecreëerd in de ruimte. Met een vaste bar is deze ruimte uitermate geschikt voor een borrel of feestelijke aangelegenheid. De combinatie met de aangrenzende Zaal 4+5 leent zich daarnaast sterk voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, presentaties en seminars, maar ook voor optredens, tentoonstellingen en theatervoorstellingen.

Zaal 4+5

max 225

Grenzend aan De Skybar zitten Zaal 4 en Zaal 5. De twee kleinere, maar sfeervolle zalen beschikken beide over een vaste zittende theateropstelling. Voor een intieme voorstelling of samenkomst is er de mogelijkheid Zaal 4 of Zaal 5 individueel te huren.

Er is in beide zalen standaard een projectiescherm aanwezig.