Bij The Diamond Exchange gaan artiesten en gepassioneerde muziekliefhebbers met elkaar op een muzikale ontdekkingsreis, door hun favoriete platen aan elkaar te laten horen en hierover in gesprek te raken. Hiermee inspireren ze niet alleen elkaar, maar ook het publiek en het is dé kans om nieuwe muziek te ontdekken.

The Diamond Exchange

Donderdag 8 februari gaan gasten Blaudzun (Johannes Sigmond) en Kubus (Bart van de Werken) in Rembrandt Arnhem deze uitdaging met elkaar aan. Deze avond biedt je live een persoonlijk inkijkje in hun muzikale inspiratiebronnen!

Blaudzun

De muziek van Blaudzun wordt gekenmerkt door een unieke mix van indie-rock en -pop, poëtische teksten en zijn markante stem. De in Arnhem geboren singer-songwriter bracht tot nu toe zes succesvolle albums uit en was regelmatig te bewonderen in een uitverkocht Luxor Live. Hij werkt aan een nieuw album waarvan de single Dreamers het eerste resultaat is!

Kubus

Producer Kubus is sinds 2004 actief bij rapacts als Sticks en Jawat. Met zijn beats stond hij aan de wieg van de gehele Nederlandse hiphop-generatie. Hij is altijd actief gebleven als producer, trad live op met zijn modulaire synths en deed o.a. collabs met De Sluwe Vos.

Wil je getuige zijn van een boeiende muzikale ontmoeting tussen deze twee artiesten? Wees dan welkom bij The Diamond Exchange!

The Diamond Exchange is een initiatief van De Perifeer en stond jarenlang op verschillende podia door heel Nederland. Deze serie wordt nu in samenwerking met productiehuis BRUT herpakt. De eerste vier nieuwe edities vinden plaats in Rembrandt/Luxor Live in Arnhem en Burgerweeshuis in Deventer.