Come Again is een combinatie van gezellig tropisch tafelen en borrelen met oude bekende, terwijl je geniet van de klanken van R&B, hiphop en dancehall uit de jaren ‘80 en ‘90. Een exclusieve eet- en uitgaansgelegenheid van toen in een eigentijds jasje! Laat jezelf ouderwets gaan op de hits die je al zo lang niet meer in het openbaar samen met anderen hebt kunnen horen. Come again and celebrate life!

Come Again

Ging je ook altijd uit in Willemeen, Tropics en Luxor? Reconnect en ervaar het weerzien van die gezichten uit het verleden in de sfeer van weleer. Maar ben je 25+ en houd je ook zo van die R&B en funky pophits uit de 80s en 90s, dan is dit ook jouw kans om die tijdreis te kunnen maken met bijvoorbeeld je ouders of goede vrienden die deze muziek net zo waarderen.

Come Again wordt begeleid door niemand minder dan de landelijk bekende Arnhemse Deejays: VIOLATORZ (Luxor Reunion) en PRIME (Encore/FunX). Ook zal er een welkome suprise act zijn. De host van de avond is BENAISSA (recording artist).

 
Tickets

SILVER TICKETS 49,-
Maakt gebruik van gerecht 1

GOLD TICKETS 69,-
Maakt gebruik van 3 gangen

 
Diner

Het diner wordt verzorgd door Surinaams restaurant MAMA KRIORO en zal worden aangeboden binnen aangegeven tijdsloten
Verloop diner:
15.30-16.30 uur gerecht 1: meerkeuze voorgerecht (1 keuze vegetarisch) + drankje (non-alcoholisch)
17.00-18.30 uur gerecht 2: meerkeuze hoofdgerecht (1 keuze vegetarisch) + drankje (non-alcoholisch)
19.00-20.00 uur gerecht 3: meerkeuze dessert

 
Praktische info

Leeftijd: 25+
Toegang sluit om 16.00 uur

Dresscode: stijlvol, dress to impress

Opstelling diner: aaneengesloten tafels. Groepen die bij elkaar wensen te zitten dienen zich samen te melden bij de entree