Speciaal voor de verjaardag van onze Koning wordt Rembrandt omgetoverd tot Willy’s Wonderland! Oranje hier, oranje daar, hits van alle jaartallen, een flinke dosis gezelligheid én koninklijke gekkigheid: Willy regelt het voor je. Dans samen Koningsnacht door op de leukste disco, dance, R&B, Hollandse hits & een heleboel meer in elk hoekje en gaatje van Rembrandt!

Feestcafé De Foyer

Stap in de wonderlijke wereld van Willy en bij binnenkomst in De Foyer is het direct één groot feest! Jay The DJ & zanger Kobus Engels (live) zorgen bij Feestcafé De Foyer voor een heleboel Hollandse, feestelijke gekkigheid.

Boogie Nights

Wat heeft Willy voor je in petto in Zaal 1? Swing op de dansvloer van Boogie Nights, omringd door discobollen en Rembrandt’s originele bioscoopstoelen. Dj’s Rob Spijker en Juri draaien van begin tot eind de beste dance hits uit de jaren ’70 en ’80!

Vlinder

Fladder richting Zaal 2, die wordt gevuld met de felle kleuren van Vlinder! Dit is jouw place to be als je zin hebt om even flink los te gaan op de perfecte mix van vrolijke disco/house, techhouse, techno en trance.

Silent Disco

Als kers op de taart vind je boven in het pand de Skybar, waar je jezelf waant in de wonderlijke Silent Disco wereld. Met een betoverend uitzicht, kun je drie-dubbel-en-dwars genieten van drie kanalen. Met guilty pleasures, fijne hitjes, hiphop, disco en meer wordt het drie keer feest door je koptelefoon heen! Wat willy nog meer?

Maxima(al) Sing-A-Long Show met Gerda Glitter

Verzamel je vrienden in Zaal 3 en zing samen met Gerda Glitter Maximaal mee met videoclips van vanalles en nogwat. Meeblèren met Grease, meerappen met Eminem of headbangen op Bon Jovi; dit is de spot om samen ongegeneerd mee te doen en je even compleet te laten gaan op je favoriete muziek!