Orquesta Salsabor strijkt opnieuw neer in Rembrandt! Deze energieke, 19-koppige salsa bigband bestaat uit muzikanten uit Cuba, Argentinië, Curaçao en Nederland. Het orkest speelt de grote klassiekers van het traditionele latin en salsa bigbandrepertoire uit Cuba, van onder andere Machito en Benny Moré. Ook neemt Salsabor je mee naar de bruisende straten van New York in de jaren ’70 en ’80, waar de groovende Salsa Dura muziek uit ‘el barrio’, van salsa-iconen als Eddie Palmieri en Willie Colon, de harten van velen veroverden. Als kers op de taart verzorgt Watapana Dance Company deze avond een gratis salsa workshop!

Orquesta Salsabor

Orquesta Salsabor is ruim 25 jaar geleden opgericht in Arnhem en is actief op Nederlandse en buitenlandse podia. Ze zijn te horen op diverse muziekfestivals en salsafeesten. De ingrediënten van een avondje Orquesta Salsabor zijn een pakkend repertoire, swingende salsa dansnummers en een goede sfeer!

Watapana Dance Company salsa workshop

Deze dansschool, gelegen in hartje Arnhem, is in 2018 opgericht door de gepassioneerde dansers André en Julia. Met meer dan 10 jaar internationale ervaring, delen ze hun expertise en liefde voor salsa graag met anderen. Ze leren je de juiste stappen direct vanaf het begin, zodat je snel kunt groeien en zelfverzekerder wordt op de dansvloer. Gegarandeerd dat je vanuit Rembrandt met een glimlach op je gezicht naar huis gaat!

Voorafgaand en na afloop van het concert draait de dj fijne muziek voor de salsa dansers onder u!