Café Kroon presenteert een Mega Editie van Paul’s Pubquiz in de grote zaal van Rembrandt. Deze hilarische en steevast uitverkochte pubquiz wordt gepresenteerd door Kroon’s barman Paul en is een humoristisch spektakel met live-muziek, film, theater en vooral heel veel bizarre vragen!

Paul’s Mega Pubquiz

Het was nog nauwelijks bekend dat we iets moois in Rembrandt gingen doen, of onze nieuwe buren van Café Kroon stonden al hysterisch op de ramen te kloppen.  Kroon, om de hoek in de Hommelstraat, organiseert regelmatig toffe events. En een paar daarvan zijn inmiddels zó succesvol dat het café op zoek was naar een grotere uitvalsbasis. Wij omarmen onze nieuwe buurt en zijn altijd in voor leuke dingen, dus zijn we een mooie samenwerking aangegaan. Die begint met een speciale Mega Editie van Paul’s Pubquiz in zaal 1, de grote bioscoopzaal, waarin op alle fronten extra wordt uitgepakt!

Vanwege de bioscoop-opstelling hebben we, naast losse tickets, tickets voor teams van 2 en 3 personen. Voor ervaren quizgangers is dit het perfecte excuus om eindelijk die 4e persoon te dumpen die het toch altijd fout heeft 😉

Tickets kosten € 12,50 p.p. inclusief hapjes tijdens de pauzes. En als extraatje heb je toegang tot de Stiekem Dansen Afterparty!