Beleef met ons De Première; het spetterende openingsfeest waarmee we samen het iconische Rembrandt nieuw leven inblazen!

Ga mee op ontdekkingsreis door alle zalen en dans op de plek waar vroeger de stoelen stonden. Feest met ons mee de nacht in op de meest uiteenlopende muziekstijlen, van pop naar disco en hiphop naar house!

Rembrandt

In de aanloop naar De Première lichten we zo nu en dan een tipje van de sluier op, maar de echte onthulling is natuurlijk het Rembrandt zelf.

Foyer

Bij binnenkomst in De Foyer is het direct voetjes van de vloer met Backyard Soundsystem, Fresco fam & Yuval Avital! In intieme setting dansen op de lekkerste disco, latin & island riddims, future en afro. Dat is pas een warm welkom!

Zaal 1

Stiekem Dansen op de plek waar eerst de stoelen stonden: Rob Spijker en Jay draaien de hele avond foute disco, rare 80’s liedjes, dikke 90’s hits, rommel uit de zero’s tot nu.

Zaal 2

De DJ’s van Harmonic Waves Soundsystem zetten Zaal 2 de hele avond op de kop met hun liefde voor de bass, rave, party’s én dansen. Van reggae, dancehall, soul en hip-hop tot trap, drum ‘n bass, punk en house. Geen stijl wordt gemeden!

Skybar

Met een uitzicht om stil van te worden, feesten we op de bovenste verdieping in de Silent Disco Area. Van guilty pleasures, all-time hitjes tot hip-hop en r&b; 3 kanalen, 3x feest!