Let op! Met een NYE ticket vier je met ons het 12-uur-moment in stijl. Je dient dan ook vóór 23.30 binnen te zijn. Kies je voor een normaal of late ticket, dan heb je toegang vanaf 00.30. Scroll naar beneden voor meer info.

Het heetste nieuwjaarsfeest van Arnhem is terug met een knallende (jaar)wisseling van locatie! We dansen samen 2024 in met Fireball New Years Eve in het iconische Rembrandt. Kom feesten in elk hoekje en gaatje van het pand op de meest vurige hits van toen en nu. Cheers!

Vier NYE in het nieuwe Rembrandt 

Het hele pand wordt gevuld met disco, house, R&B en hiphop. We maken een tijdreis van de 70s tot nu en weer terug, met tussenstops in de 80s, 90s en 00s. Van ABBA naar Lil Nas X, van Arctic Monkeys naar Dua Lipa en van Goldband naar Madonna; alles komt langs tijdens Fireball NYE!

[normaal of late ticket = feesten door het hele pand van 00.30 – 05.00]

NYE Ticket, samen aftellen!

Met een NYE Ticket join je de club in de Skybar, waar we met z’n allen dansen op vurige hits en aftellen tot klokslag 00.00 om de champagne te ontkurken! We begeleiden je het nieuwe jaar in, trakteren op verse oliebollen en laten je genieten van de Arnhemse skyline. Vanaf 00.30 barst het feest dan verder los in het gehele pand en kan jij je squad weer ouderwets kwijtraken.

[NYE ticket = aftellen in de Skybar vanaf 22.00 + doorfeesten in het hele pand vanaf 00.30]