Met onze fonkelende dansvloer, discobollen en de mooiste Kerstbal op zak sleigh-en we tweede kerstdag naar het nieuwe Rembrandt! We toveren deze iconische plek met Boogie Nights Kerstbal om tot één groot kerstspektakel met een flinke dosis feestvreugde. Rockin’ Around de rode bioscoopstoelen op de beste danshits uit de jaren ’70 en ’80 terwijl de lichten knipperen in rood, groen en goud. Dance, boogie (winter)wonderland!

Boogie Nights

De Boogie Nights dj’s staan garant voor een avond lang los gaan op de verlichte dansvloer. Ze draaien de lekkerste funk, disco, (Neder-)pop platen uit de jaren ’70 en ’80 en natuurlijk kerst hitjes. Van Bee Gees naar Doe Maar, van Snap naar Tina Turner, van Earth Wind & Fire naar Bob Marley en Kool & The Gang naar Abba. Alle toppers komen voorbij en elke track wordt voorzien van bijbehorende videoclips. Al jaren de gezelligste dansavond van Arnhem en daarbuiten!

Groepstickets

Er zijn groepstickets beschikbaar, want Kerstmis vier je samen! Bestel vier kaarten in 1x en dan mogen jullie voor €15,- p.p. mee.