Back to The Move XXL komt op donderdag 28 december naar Rembrandt onder het motto ‘geen Mariah Carey maar fijne herrie!’. Dat wordt een wilde en harde avond vol pompende bassen, een flinke dosis lichteffecten en natuurlijk fijne herrie en de beste platen gedraaid door DJ Fred, die lekker draait waar ‘ie zin in heeft!

Back to The Move XXL

Het wordt een onvergetelijke, leuke, wilde, harde avond met de beste platen, pompende bassen en een flinke dosis lichteffecten uit de wonderkelder van DJ Fred. Die trouwens ook deze avond gewoon weer lekker draait waar ‘ie zin in heeft en volstrekt wars is van verzoekjes. Met honderden Move-gangers van verschillende generaties wordt het niet alleen een feest op de dansvloer, maar ook een avond van ouderwets terugzien. Daar is alle ruimte voor, want in Rembrandt zijn er, behalve de vette dansvloer, tientallen hoekjes en zitjes waar je relaxed kunt bijkletsen. Totdat DJ Fred weer zo’n onweerstaanbaar lekkere plaat opzet natuurlijk, dan wordt het weer tijd om los te gaan.

Vorig jaar haalden DJ Fred en Café Kroon nog de kranten omdat hun Back to The Move XXL Christmas Edition het allerlaatste openbare evenement ooit zou zijn in het Rembrandt Theater. Nu organiseert het vernieuwde Rembrandt samen met DJ Fred en Café Kroon opnieuw een Back to The Move XXL! Het grote verschil met vorig jaar is dat het feest niet in de foyer plaats vindt, maar in de grote bioscoopzaal. Want die inmiddels is omgeturnd tot een geweldige zaal! Voor wie net uit de boom is gevallen: Café The Move was tientallen jaren hét alternatieve uitgaanscafé van Arnhem. Tegenwoordig draait DJ en oud-eigenaar Fred regelmatig bij Café Kroon onder de naam ‘Back to The Move’. Die avonden zijn steevast een succes en de XXL-editie van vorig jaar was daar nog eens de overtreffende trap van. Ruim voor tijd was het volkomen uitverkocht en op TicketSwap zochten nog talloze jonge en oude Move-gangers wanhopig naar een kaartje.

Met andere woorden: het gaat dit jaar nóg vetter worden, dus wacht niet te lang met het scoren van je tickets!